CLUB ALBA (ACTIVITAT FÍSICA)

Partit Barça - Alavés Copa del rei 28-11-2012

El passat dimecres un grup de persones de l'Associació Alba va anar al camp nou a presenciar l'encontre que va acabar amb el resultat de 3 a 1 a favor del Barça.
Després de remuntar un 0 a 1 es va poder gaudir del futbol més espectacular que el Barça ens acostuma a ensenyar.
L'Albert Ros juntament amb el Lluis Nadal van protagonitzar una anècdota en intervenir en directe en la retransmisió del partit  en el programa de Catalunya Radio que porta en Joaquim Maria Puyal


 
Campionat de Bàdminton i Tenis Taula 17 de novembre 

Aquest cap de setmana els atletes del club alba van participar a un campionat de bàdminton i tenis taula a la ciutat de Lleida. Va anar força bé ja que es van guanyar dos medalles d'or, quatre de plata i set de bronze.

Els participants i les classificacions van ser les següents:

- Fidel R(3r), Raquel G(4a), Miquel Àngel V(2n), Gerard P(5è), Jordi (3), Sergi S(5è), Albert F (5è), Sergi Badia(2n), Rosa C(3r), Susanna T(2a), Elena R(4a), Dolores D (1a), Josep Ma V (1r), Laura G(3r), Vero (6), Esteve C(3r), Magí C (2n), Perramon (3r), Xavier C (4t) i David C (3r)

  
Primer Partit de la Lliga de Bàsquet
L'equip de bàsquet del Club Alba, va jugar el seu primer partit de lliga a Mollerussa contra la Fundació Down Lleida. És va jugar un un molt bon partit i es va guanyar sense problemes!
Parlant el mateix dissabte amb algun membre de l'equip, es va valorar molt positivament el participar en lligues com aquesta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada